Blogolj!
Nemzetek Ligája: nem lesz könnyű…

Nemzetek Ligája: nem lesz könnyű…

2019.11.21. | blogstar

Bármi lesz a sorsoláson, nem lesz könnyű dolga a magyar válogatottnak.

Tovább
Marco Rossi lebegteti a távozását?

Marco Rossi lebegteti a távozását?

Tovább
Minden a 34-es szám körül forog

Minden a 34-es szám körül forog

Tovább

Csak rosszabb lehetett volna

2015.12.12.
Ausztria, Izland és Portugália lesz a válogatottunk riválisa a jövő évi Európa-bajnokságon. Csak rosszabb lehetett volna. Legyünk optimisták. Az izlandiak és a portugálok elleni találkozó lesz a kulcs. Ebből a csoportból tovább lehet jutni.

Király a legjobb

2015.11.18.
Az UEFA internetes oldala nyilvánosságra hozta a pótselejtezők álomcsapatát, amibe egyetlen magyarként bekerült Király Gábor is. Sőt a magyar kapust választotta az európai szövetség a play-off legjobbjának is.

Harmadik kalapban vagyunk

2015.11.18.
Nem játszhatunk a románokkal és a lengyelekkel sem az Európa-bajnokságon, mert ugyanúgy a harmadik kalapban vannak, ahogy mi. A svédek és a csehek sem lehetnek ellenfelek emiatt, de ez egyáltalán nem baj. Kerülhetünk rettenetesen nehéz és egy minimálisan könnyebb csoportba is. És még az északíreknek is visszavághatunk. Sorsolás december 12-én.

Irány az Európa bajnokság!

2015.11.16.
Kint vagyunk az Európa-bajnokságon! Oda-vissza legyőztük Norvégiát és ezzel egy álom valóra vált. Megyünk Franciaországba lesz, ami lesz. December 12-én sorsolás, aztán felkészülés, vagyis visszatértünk a futball térképre. Élvezzük ezt!

Vasárnap is támadunk

2015.11.14.
A vasárnap esti Eb-pótselejtező visszavágó előtt Bernd Storck szövetségi kapitány a telki edzőközpontban tartott sajtótájékoztatót, amelyen Dzsudzsák Balázs vett részt, és mindketten kiemelték: kulcsfontosságú, hogy Budapesten is sikerüljön gólt szereznie a magyar válogatottnak. 

Nem vagyunk oszlóban

2015.11.13.
Bernd Storck szövetségi kapitány és játékosai is egyetértettek abban, hogy a magyar labdarúgó-válogatott nagy lépést tett az Európa-bajnoki részvétel kiharcolása felé azzal, hogy csütörtökön 1-0-ra győzött a pótselejtező norvégiai első felvonásán, de ezzel a sikerrel még nem nyerte meg a párharcot.

Bejött a kapitányi meglepetés

2015.11.12.
Kevesen gondolták, hogy nyer a magyar válogatott Norvégiában, de arra talán senki sem gondolt, hogy a győztes gólt Kleinheisler László szerzi majd. A Videoton középpályása fél éve nem volt pályán felnőtt tétmeccsen, de Bernd Storck valamiért bízott benne. Bejött a húzás: Scholes magyar hasonmása nyerő ember lett. Nyilatkozatok.

Norvégia–Magyarország ÉLŐ

2015.11.12.
Most eldől, hogy hol a helyünk. Pótselejtezőt vívunk Norvégia ellen, az első meccset csütörtök este tudjuk le Oslóban. Bernd Storck szövetségi kapitány, az utóbbi időben kapott hideget, meleget. Norvégia ellen emberemlékezet óta nem nyertünk, most jó lenne. Élő, szöveges tudósítás a mérkőzésről.

Gyászol a magyar labdarúgás

2015.11.12.
Nyolcvannégy évesen elhunyt Várhidi Pál, az Aranycsapat egykori tagja és a mindössze harminckét esztendős Fülöp Márton, huszonnégyszeres válogatott labdarúgó. Mindkettejük távozása csapás a magyar labdarúgás számára.

Storck: Gólt kell szerezni idegenben

2015.11.11.
Bernd Storck szövetségi kapitány fontosnak tartja, hogy a magyar labdarúgó-válogatott gólt szerezzen Norvégiában, az Európa-bajnoki pótselejtező első mérkőzésén.

Ezeket a cikkeket olvastad már?