Blogolj!
Nemzetek Ligája: nem lesz könnyű…

Nemzetek Ligája: nem lesz könnyű…

2019.11.21. | blogstar

Bármi lesz a sorsoláson, nem lesz könnyű dolga a magyar válogatottnak.

Tovább
Marco Rossi lebegteti a távozását?

Marco Rossi lebegteti a távozását?

Tovább
Minden a 34-es szám körül forog

Minden a 34-es szám körül forog

Tovább

Kalou elárulta mit jelent Dárdai Pál a Herthának

2016.05.18.
Salomon Kalou az elefántcsontparti válogatott meghatározó játékosa. A futballista a hétköznapokban a Hertha BSC játékosa, vagyis Dárdai Pál irányítása mellett készül. A csatár szerda este, csapata magyarországi edzése után nyilatkozott laptársunknak, a sportfaktor.hu-nak és elárulta, hogy mit jelent a magyar szakvezető a német csapatnak.

Király Gábor: 40!

2016.04.01.
Király Gábor ma ünnepli 40. születésnapját. A kapus 101 alkalommal szerepelt a válogatottban – ezzel holtversenyben áll az első helyen Bozsik Józseffel –, de volt a német élvonal legjobb kapusa is. Angliában is letette névjegyét és most is sokat tesz azért, hogy a Haladás a várakozások felett teljesítsen. Emellett persze készül az Európa-bajnokságra.

Akkor álmodjunk!

2016.03.28.
Milyen eredmény ez az iksz a horvátok ellen? Tök mindegy. Nem ez a lényeg. Vegyük észre, hogy ez egy edzőmeccs volt. Nincs az a szurkoló, aki pontosan emlékszik arra, hogy a kedvenc csapata mit játszott a téli felkészülés alatt egy tesztmérkőzésen. Sőt. Ha csak a végeredményből indulunk ki, akkor ezek a meccsek megtévesztőek is lehetnek. A játék a lényeg.

Maradjanak álmok

2016.03.21.
A válogatott szombaton a horvátok ellen lép pályára. Ez lesz az első mérkőzése azóta, hogy kijutott az Európa-bajnokságra. Izgalmas napok jönnek. Okosabbak leszünk? Talán. Aggódhatunk? Semmi értelme. Nehéz meccs lesz? Nagyon.

Bernd Storck Párizsban (videó)

2016.03.03.
Az UEFA párizsi workshopján biztonsági, szervezési és sportszakmai területeken is felkészítették az Eb-n résztvevő országokat. Szerdán kezdődött meg Párizsban az UEFA Európa-bajnoki workshopja, amelyen a résztvevő országok szövetségi kapitányai mellett a szövetségek vezetői, biztonsági-, szervezési- és médiaszakemberei, valamint a válogatottak technikai vezetői vesznek részt.

Dzsudzsák Balázs kínjában Kínába mehet

2016.02.16.
Úgy tűnik Dzsudzsák Balázs is beáll azoknak a magyar játékosoknak a sorába, akik megbánják, hogy Törökországba igazoltak. A Bursaspor jócskán az elvárások alatt teljesít a bajnokságban, jelenleg csak a 13. helyen áll. A gárda gyenge teljesítményéért a légiósokat teszik felelőssé, a magyar játékos az utolsó két meccsen már csak csere volt.

Bernd Storckot és Andreas Möllert nem engedték be Újpesten

2016.02.14.
A szövetségi kapitány és segítője nem nézhette meg a helyszínen az Újpest–Videoton meccset, mert nem engedték be. A Megyeri úti klub első körben csuklóból a rendőrökre akarta kenni a baklövést, a rendőrség ezt vasárnap visszautasította, az MLSZ sajnálkozik, az Újpest pedig már belső vizsgálatot indít.

Ez a Kubatov, nem az a Kubatov!

2016.02.05.
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon, hogy Kubatov Gábor cége tízszeres áron hirdeti az Európa-bajnokság mérkőzéseire érvényes belépőket. Ez igaz. Valóban van olyan jegy, ami jelentős haszonkulccsal találhat gazdára és még az is helytálló, hogy a kereskedő cég tulajdonosa Kubatov Gábor. Ellenben ő nem politikus és még csak nem is a Ferencváros elnöke. Egyszerű névrokon.

Kezdődik a futsal Eb

2016.02.02.
Kedden 21 órától Spanyolország ellen kezdi meg Eb-szereplését a magyar futsalválogatott Belgrádban. Két nappal később Ukrajna ellen lép pályára a magyar csapat, szintén 21 órától. Az M4 és a Eurosport mindkét mérkőzést élőben közvetíti a Belgrád Arénából.

Németh Krisztián Katarban? Nekem mindegy, csak Izlandot verjük meg!

2016.02.01.
A válogatott támadó, Németh Krisztián Facebook oldalán szólalt meg a Katarba szerződését illetően. Nem magyarázkodik, nem mentegetőzik, hanem összefogottan elmondja, hogy mi is történt. Egyenes beszéd. És tegyük már a szívünkre a kezünket: 430 millió forintról senki sem mondott volna le.

Ezeket a cikkeket olvastad már?