Blogolj!
Nemzetek Ligája: nem lesz könnyű…

Nemzetek Ligája: nem lesz könnyű…

2019.11.21. | blogstar

Bármi lesz a sorsoláson, nem lesz könnyű dolga a magyar válogatottnak.

Tovább
Marco Rossi lebegteti a távozását?

Marco Rossi lebegteti a távozását?

Tovább
Minden a 34-es szám körül forog

Minden a 34-es szám körül forog

Tovább

A magyar válogatott bejutott a legjobb 16 közé!!!

2016.06.21.
A magyar válogatott továbbjutott a csoportjából és a tizenhat között folytatja majd a szereplését a franciaországi Európa-bajnokságon. Elképesztő, csodálatos, fantasztikus! Történt mindez az utolsó csoportmérkőzés előtt. A portugálok ellen úgy lép pályára az együttes, hogy nem a magyar együttesnek, hanem az ellenfélnek élet-halál kérdés a győzelem. Hihetetlen.

Megfordult a világ

2016.06.21.
Utolsó meccsünket a portugálok ellen vívjuk a csoportban, de nagyon komoly az esély arra, hogy az Európa-bajnokságon látjuk még a magyar válogatottat. Lehet, hogy mire elkezdődik a mérkőzés, addigra már továbbjut a csapat. Álomszerű. Nem gondoltuk volna, hogy az utolsó csoportmérkőzésen a portugálok küzdenek majd az életükért, nem pedig mi.

Marseille-ben is megérett a szőlő

2016.06.19.
Marseille egy napra magyar város volt. A válogatott szurkolói lényegében elfoglalták a belvárost és az onnan a stadionig vezető utcákat. Volt füst, volt "Ria-ria Hungária", volt bátor helyi, aki a negyedikről mutogatott, ért a szőlő, indult az utazás. Vagyis minden volt, ami ezt a marseille-i békés menetet emlékezetessé tette. Már meccs előtt, az utcán jó volt magyarnak lenni.

Marseille magyar város

2016.06.17.
Egy nappal a meccs előtt kijelenthetjük, hogy Marseille-t elfoglalták a magyar drukkerek. Mindenhol magyarul beszélnek az emberek, számtalan magyar zászlót látni város szerte. Közben persze megjöttek az izlandiak is, akik egyelőre leginkább a halpiaccal foglalkoznak, mondjuk nem csoda, hiszen miközben mi néha fintorgunk, ők szakmailag figyelik a helyzet.

Szalai Ádám könnyei

2016.06.15.
És Szalai Ádám sírt a kispadon. Mi meg a lelátón. A csatár gólt szerzett Ausztria ellen, majd nem sokkal később lecserélte őt Bernd Storck. Lehet, hogy már korábban is akarta, de nem tette meg és ez nagyon bejött. A magyar válogatott sokszor elátkozott centere gólt szerzett, majd leült a kispadra a csere után és könnyezett. Így volt ez rendjén.

Bizalom és remény

2016.06.13.
Megkezdi szereplését az Európa-bajnokságon a magyar válogatott. Bizalom és remény. Talán ez a két szó jellemzi legjobban azt a hangulatot, ami körülveszi most a csapatot. Bízunk a játékosokban és reménykedünk a csodában. Harminc évvel az utolsó világbajnoki és negyvennégy esztendővel a legutóbb EB-szereplés után kedden visszakerülünk a futball térképére.

Euro2016: az egész labdarúgásunk a tét

2016.06.05.
Számoljuk vissza a napokat az EB-rajtig. Közben kikaptunk Németországban 2–0-ra, de ez igazából senkit sem érdekel. Június 14-én Ausztria ellen kezdődik a torna, aminek a tétje sokkal nagyonn annál, hogy továbbjutunk-e a csoportból, vagy éppen hány pontot szerzünk a csoportban. A magyar futball megítélése forog kockán.

A németek elleni meccs csak játék

2016.06.04.
A világbajnok német válogatott elleni találkozóval zárja a felkészülését Bernd Storck csapata az Európa-bajnokság előtt. Ez az a meccs, amin aztán egyáltalán nem számít az eredmény. A németek sokkal jobbak, mint a magyar válogatott, ez nem is lehet kérdés. Tíz nap múlva Bordeaux-ban az osztrákok ellen kell futballozni. Na ott már számít az eredmény.

Euro 2016: keretbe zárt csapat

2016.06.01.
Bernd Storck megnevezte azt a huszonhárom játékost, akik ott lesznek a franciaországi Európa-bajnokságon. Nagy csoda nincs a névsorban. Benne van Szalai Ádám – biztos volt, hogy így lesz –, hiányzik belőle Gyurcsó Ádám, aki a legutóbbi felkészülési mérkőzésen jól teljesített. Nézzük, hogy mit mutat ez a keret.

Az éjjel soha ne érjen véget!

2016.05.21.
Nem tudni még mit hoz az Európa-bajnokság, de annyi biztos, hogy ezt a válogatottat nem nagyon lehet nem szeretni. Kicsit kezd a csapat arra az útra lépni, mint a hokisok együttese és ezzel együtt a közönség is elfogadja a helyzetet. Nyilván nem tudunk annyira futballozni, mint Portugália, vagy éppen Németország, de szívvel lélekkel küzd a csapat. Ez sem kevés.

Ezeket a cikkeket olvastad már?