Blogolj!
Nemzetek Ligája: nem lesz könnyű…

Nemzetek Ligája: nem lesz könnyű…

2019.11.21. | blogstar

Bármi lesz a sorsoláson, nem lesz könnyű dolga a magyar válogatottnak.

Tovább
Marco Rossi lebegteti a távozását?

Marco Rossi lebegteti a távozását?

Tovább
Minden a 34-es szám körül forog

Minden a 34-es szám körül forog

Tovább

Pádár Anita a csúcs, de kit érdekel, ha van Király, Bölöni és Howard?

2016.08.04.
Elég komoly vita robbant ki abból a közösségi oldalon, hogy a FourFourTwo magyar kiadása előbb Bölöni László 108, majd Tim Howard 109 válogatottságával jött elő, amikor mindenki azon sajnálkozott, hogy Király Gábor 107 szereplés után úgy döntött, nem akar többet a nemzeti csapatban szerepelni. És az is kiderült, hogy egyikük sem csúcstartó semmiben.

Király Gábor befejezte

2016.08.03.
107 válogatottság után a legendás kapus, Király Gábor bejelentette, hogy nem szerepel többet a nemzeti csapatban. Több mint 18 esztendőn keresztül állt a védjegyének számító szürke melegítőben a válogatott kapujában. Király Gábor idén áprilisban volt negyven éves, s mostantól csak a Haladásra figyel.

Détári nem reklámozza Nagy Ádámot

2016.07.19.
Várható volt, hogy valaki megkeresi majd Nagy Ádám Bolognába igazolásának kapcsán Détári Lajost, aki korábban szintén szerepelt az olasz csapatban. Az egykori magyar válogatott labdarúgót egy bolognai lap hívta fel és Détári Lajos nyilatkozatában minden benne van, arról, hogy hiába a magyar válogatott sikerei, a futballunkban még mindig nagy a baj.

Este döntő! Hajrá, Portugália!

2016.07.10.
Felsorakoztatok öt indokot arról, hogy miért szurkoljunk este a portugáloknak. Ronaldonak és csapatának drukkoljunk, mert a sikerük nekünk is jó lenne. Az eddigi eredményeinket felértékelné egy portugál Európa-bajnoki cím. És különben is a franciákkal játszanak...

Egy ikonnal kevesebb

2016.07.06.
Kilencvennégy válogatott mérkőzés után Juhász Roland bejelentette, hogy visszavonul a nemzeti csapattól, így a védő már az őszi világbajnoki selejtezőkön sem szerepel az együttesben. A játékos a magyar labdarúgás meghatározó alakja, elég ha csak azt vesszük alapul, hogy nála több alkalommal csak Király Gábor (107) és Bozsik József (101) volt több alkalommal válogatott.

Portugália a négy között? A futball igazságtalansága

2016.07.01.
Miközben az Európa-bajnokságon csoportgyőztesként továbbjutó magyar válogatott tagjai már a jól megérdemelt pihenésüket töltik, a négyesünkben mindössze a harmadik helyen végző portugál együttes már a négy között van. Úgy, hogy kilencven perc alatt egyetlen mérkőzést sem nyert meg. Ez a labdarúgás igazságtalansága.

Szép volt fiúk! Köszönjük!

2016.06.27.
A magyar válogatott a tizenhat között búcsúzott az Európa-bajnokságtól, de nem lehet okunk a panaszra. Csodás csapatunk van, fantasztikusak a drukkerek. Minden kerek volt az elmúlt két hétben, amikor szemtanúi lehettünk a magyar labdarúgás feltámadásának. Köszönettel tartozunk a játékosoknak és kalapot kell emelni a szurkolók előtt is.

ÉLŐ: Magyarország–Belgium

2016.06.26.
Ötven év után sikerült továbbjutnia a magyar válogatottnak egy nemzetközi tornán a csoportjából. Vasárnap a világranglista második helyén álló Belgium ellen lép pályára a csapat. Tudósításunk három helyszínt érint. Egyik olvasónk Belgiumban él és ott szurkol a magyaroknak, a mérkőzés helyszínéről, Toulouse-ból is jönnek képek és videók és Budapestre is figyelünk. Hajrá, magyarok!

Kezdődik a jutalomjáték

2016.06.26.
A világranglista második helyén álló Belgiummal játszik vasárnap este a magyar válogatott. Van ugye egyrészt a realizmus, ami azt mondatja, hogy nem vagyunk esélyesek, de van a reménykedés és az optimizmus, ami meg azt súgja, hogy az EB soha nem érhet véget. De lényegében felesleges is az esélyeket latolgatni, mert ez már a jutalomjáték.

Megmutattuk a világnak!

2016.06.22.
A magyar válogatott háromszor vezetett Portugália ellen és végül a kiharcolt 3–3-as döntetlen azt jelenti, hogy a csapat csoportelsőként jutott be a legjobb tizenhat közé. Ez több, mint egy álom! Ez minden, amit a magyar ember az elmúlt harminc évben nem kapott meg a labdarúgástól. Elképesztő, hihetetlen, csodás csapatunk van.

Ezeket a cikkeket olvastad már?