Blogolj!
Nemzetek Ligája: nem lesz könnyű…

Nemzetek Ligája: nem lesz könnyű…

2019.11.21. | blogstar

Bármi lesz a sorsoláson, nem lesz könnyű dolga a magyar válogatottnak.

Tovább
Marco Rossi lebegteti a távozását?

Marco Rossi lebegteti a távozását?

Tovább
Minden a 34-es szám körül forog

Minden a 34-es szám körül forog

Tovább

Kikaptunk, de... Nincs de!

2016.10.09.
Kecskés István
A Svájc elleni vereség sok mindenre rávilágított. A legfontosabb kérdés talán az, hogy a válogatott csapatként erős, de az egyéni képességekkel azért akad probléma. Az is kiderült, hogy Dzsudzsák Balázs nagyon nincs formában, miközben Szalai Ádám ismét meghatározó játékot tudott nyújtani, így hétfőn Lettországban főszereplő lehet.

Az esélyesség nehéz terhe

2016.09.07.
A magyar válogatott hosszú évek óta először utazott el úgy egy selejtezőre, hogy esélyes volt, hiszen nyáron Európa tizenhat legjobb csapata között szerepelt. Ezzel azonban el is veszítette az egyik legnagyobb fegyverét, vagyis ma más minden rivális komolyan vesz minket, nem intéznek el egy kézlegyintéssel.

ÉLŐ: Feröer–Magyarország

2016.09.06.
Megkezdi szereplését a magyar válogatott a világbajnoki-selejtezőn. Első ellenfelünk idegenben Feröer, amellyel egy csoportban voltunk az EB-kvalifikációban is. Műfüvön rendezik a meccset, ráadásul hideg is van a találkozó helyszínén. Ráadásul a hazai csapat nagy küzdő, az előző meccseken is csak egy góllal tudtunk nyerni.

Gyűlölöm Feröert!

2016.09.06.
Persze nem. Illetve de! Csak nem úgy, ahogy az ember elsőre gondolná. Nem haragszom rájuk, semmi bajom a feröeri emberekkel, sőt tisztelem őket azért, hogy ott azon a helyen élnek és boldogulnak. Le a kalappal előttük, de a válogatottjukat nagyon utálom! Nem azért, mert bármi rossz élményem lenne velük kapcsolatba, de most nagyon nem hiányoztak.

Storck és a magyar NB I edzői

2016.08.29.
Kecskés István
Benrd Storck nehéz helyzetben van. A futball-válogatott szövetségi kapitányának nemcsak azzal kell megküzdenie, hogy a nyári Európa-bajnokság után a közvélemény sima sikert vár Feröer ellen a világbajnoki-selejtezőn – vért kell majd izzadni a győzelemért –, hanem azzal is, hogy kapott egy adag nemzetközileg nem túl erős játékost.

Nikolics Nemanja: irány Izrael?

2016.08.27.
Kecskés István
Nikolics Nemanja nagyon nehéz helyzetben van. A lengyel Legia Warszawa játékosának nagy esélye van a csapatváltásra, de egyelőre nem tudni, hogy hol folytatja. Lapértesülések szerint az angol újonc Hull City mégsem vinné, ellenben az izraeli Maccabi Tel-Aviv igen. Utóbbi csapat bejutott az Európa-liga csoportkörébe, vagyis nemzetközi meccsben nem lenne hiány, de...

Teljes a Feröer elleni keret

2016.08.23.
Először csak az itthon futballozók névsorát hirdette ki Bernd Storck kapitány, ám már azt is tudjuk, hogy kik azok a külföldön szereplők, akik meghívót kaptak az eső világbajnoki selejtező előtti összetartásra.

Dzsudzsák Balázst máris szeretik

2016.08.20.
Bemutatkozott új csapatában Dzsudzsák Balázs. A magyar válogatott csapatkapitánya azonnal kezdőként kapott lehetőséget az al-Vahdában, amely 3–1-re meg is nyerte a felkészülési találkozóját. A beszámolók nem fukarkodnak a jelzőkkel a magyar játékos kapcsán, van aki az írja, hogy a ballábas játékos "tündökölt."

Dzsudzsák Balázs logikus döntése

2016.08.08.
Kecskés István
Miért igazolt Dzsudzsák Balázs az arab al-Vahdához? Pénzért... Bővebben? Sok pénzért! Jól tette? Persze, hogy jól tette. Aki azt mondja, hogy nem, az gondolja végig, hogy milyen élethelyzetben mondana le éves szinten bő egymilliárd forintról. Hagyjuk már azt, hogy mert az arab csapat gyenge és Dzsudzsák Balázs abban az együttesben nem fejlődik majd.

Kleinheislert akár kölcsön is adhatja a Werder

2016.08.04.
Nem is lenne meglepő és talán nem is jelente olyan nagy problémát, ha a Werder Bremen kölcsönadná Kleinheisler Lászlót egy olyan csapatnak, amelyben rendszeres játéklehetőséget kap. Egyelőre még minden képlékeny, de a kicker című német sportlap internetes kiadása már lebegteti ennek a lehetőségét is.

Ezeket a cikkeket olvastad már?