Blogolj!
Nemzetek Ligája: nem lesz könnyű…

Nemzetek Ligája: nem lesz könnyű…

2019.11.21. | blogstar

Bármi lesz a sorsoláson, nem lesz könnyű dolga a magyar válogatottnak.

Tovább
Marco Rossi lebegteti a távozását?

Marco Rossi lebegteti a távozását?

Tovább
Minden a 34-es szám körül forog

Minden a 34-es szám körül forog

Tovább

Storck és a szurkolók – szavazás

2017.10.11.
Kecskés István
Nagyon régen nem tüntetett a közönség válogatott meccsen. Még akkor sem, ha éppen kikapott a csapat, hiszen mindenki a helyén kezelte az együttest. Tegnap valami eltört.

Miért nem mond le Bernd Storck? Szavazás

2017.10.09.
Kecskés István
Mert hülye lenne. Komolyabban: Bernd Storck hazájában egyszerűen nem szokás csak úgy kapitányt váltani. Ehhez szokott.

Csak a szurkolók

2017.10.08.
Kecskés István
Kaptunk egy maflást Svájcban. Lényegtelen és most nem is a csapat a téma, hiszen az tegnap nem is volt. Foglalkozzunk a szurkolókkal, megérdemlik.

Bernd Storck maradt a szövetségi kapitány

2017.06.15.
Kecskés István
Az MLSZ elnöksége úgy döntött, hogy a német szövetségi kapitány kap még egy esélyt.

Lothar Matthäusnak arról is van véleménye, amit nem is látott

2017.06.14.
Kecskés István
A magyar válogatott arcpirító andorrai vereségével kapcsolatban elmondta már a véleményét néhány bukott edző, de most Lothar Matthäus is beszáltt a csapatot ekézők közé. Pedig…

A sportközgazdász tévedésekre alapozva szídja a rendszert…

2017.06.14.
Kecskés István
Andorrán nem lehet kikapni – ez nem kérdés. Igaza van abban Muszbek Mihálynak, hogy ez arcpirító vereség, de az már más kérdés, hogy a sporközgazdász az MLSZ-t, a válogatottat, az utánpótlást ekéző véleményében bőven van tévedés.

Válogatott: Storck elbújt és már az utódjáról pletykálnak

2017.06.12.
Nem ment be az M4Sport vasárnap esti műsorába beszélgeti Bernd Storck szövetségi kapitány, akinek az elnökség előtt kell referálnia.

Újra meghalt a magyar futball

2017.06.10.
Kecskés István
Ezt is megéltük: a magyar labdarúgó-válogatott 1–0-ra kikapott Andorrától. Kemények vagyunk, hiszen a mi korosztályunk nagyjából akkor eszmélt rá a labdarúgásra, amikor Mexikóban a szovjetek irgalmatlanul elvertek minket és láttuk azt is, amikor Izlandtól kikapunk, sőt még akkor sem ültünk háttal a tévének, amikor Málta verte meg a kedvenceinket. Szóval kemények vagyunk, de ez azért most sok(k) volt.

Fantasztikus magyar siker!

2017.01.22.
Kecskés István
Ez most nem foci lesz, de olykor a kézilabda is képes az ember kiugrasztani a fotelből. Na jó, azért a körútra még nem megy ki sétálni, de ennek az az egyik oka, hogy igen hideg van. A lényeg: a magyar férfi kézilabda-válogatott csodálatos játékkal legyőzte az olimpiai bajnoki címvédő Dániát, így bejutott a nyolc közé a franciaországi világbajnokságon.

Engedjünk a negyvennyolcból

2017.01.12.
Úgy döntött a FIFA, hogy a 2026-os világbajnokságon már nem 32, hanem 48 válogatott vesz majd részt. Sok helyen azonnal durrantak a pezsgők és volt, aki már el is kezdte intézni, hogy kilenc év múlva szabadságon legyen egy hónapon keresztül, mert most aztán biztosan kijut a magyar válogatott a világbajnokságra. A helyzet azért egyáltalán nem ilyen egyszerű.

Ezeket a cikkeket olvastad már?