Blogolj!

Szoboszlai Dominik kemény kritikát kapott az osztrák sajtóban

A Kronen Zeitung hosszabb cikkben foglalkozik Szoboszlai Dominikkel, aki a Salzburg legutóbbi Bajnokok Ligája meccsén nem kapott lehetőséget. Olyan, mint a Napoli ellen, vagyis az, hogy kimaradt a csapatból, nem nagyon fordult vele elő, amikor egészséges volt. 

„Elegendő esélye volt az elmúlt hetekben. Alig használta ki őket”

– kezdi az írást Crisoph Nister, aki úgy folytatjaa, hogy még ennek ellenére is sokan meglepődtek Szoboszlai mellőzésén.  

A szerző szerint Szoboszlai messze van a csúcsformájától, amellyel korábban elkápráztatta a salzburgi közönséget, így logikus a mellőzése, de ennél keményebben is fogalmaz. 

Az elmúlt hetekben és hónapokban számos pletyka látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy az Arsenal, a Juventus és az Inter is érdeklődik a játékos iránt és úgy tűnik ez a fejébe szállt.

Ha most azt gondolnánk, hogy ez a legkeményebb része a cikknek, akkor kapaszkodjunk még tovább, mert a szerző szerint a drukkerek bizalmát is elveszítette. 

A közelmúltban még a rajongóknál is elveszítette a hitelét. Arrogáns viselkedése nem jön be, itt az ideje, hogy újra a lényegre összpontosítson.

https://valogatott.blogstar.hu/./pages/valogatott/contents/blog/84968/pics/lead_800x600.jpeg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?