Blogolj!

Bernd Storck maradt a szövetségi kapitány

Kecskés István

Az MLSZ elnöksége úgy döntött, hogy a német szövetségi kapitány kap még egy esélyt. 

Meghallgattuk Bernd Storck részletes beszámolóját és úgy döntöttünk, hogy kap még egy esélyt – mondta Csányi Sándor, az MLSZ elnöke az M4Sporton. – A franciaországi Európa-bajnokságon bebizonyította, hogy nem véletlenül van ott. Ahogy a hollandiai 8–1 után is felállította a csapatot a padlóról most is meg tudja majd olani. A sportigazgatói állásában is megmarad, hiszen az utánpótlás válogatott is jól teljesített. A felnőtt futballunk fejlődik, még akkor is, ha a pénteki meccs nem ezt mutatta. 

Csányi Sándor hozzátette, hogy nehéz döntés született és kiemelte, hogy Andorra ellen 10 játékos sérülét volt, így nem állhattak a kapitány rendelkezésére. 

"Nem mondhatjuk, hogy teljesen egyetértünk azzal a kerettel, amely Andorra ellen szerepelt, de végül úgy döntöttünk, hogy kap új esélyt. Sokan támadták a sajtóban Bernd Storckot, hogy nem ajánlotta fel a lemondását a vereség után. Megtette, de arra kérrtem, hogy ezt ne hozzuk nyilvánosságra, hanem bízzuk az elnökségre a döntést."

Az MLSZ elnöke bejelentette, hogy a következő három hazai selejtezőre 1000 forintba kerülnek majd a jegyek, akinek pedig bérlete van az visszakapja a különbözetet. Azt is elmondta, hogy Storcktól elvárják a klubokkal történő jobb kommunikációt. 

"Csúnya volt az andorrai mérkőzés, de a világbajnokság szempontjából nem volt sorsdöntő. Nem lehet kérdés, hogy 2020-ban a magyar csapatnak játszania kell az Európa-bajnokság budapesti meccsein."

https://valogatott.blogstar.hu/./pages/valogatott/contents/blog/39336/pics/lead_800x600.jpg
csányi sándor,kapitány,Storck,szövetségi kapitány
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?