Nincs telitalálatos az ötös lottón
Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki: 10, 13, 15, 31, 38. Joker: 561193. Telitalálatos szelvény nem akadt, a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 861 980; a 3 találatos szelvényekre 16 375; a 2 találatos szelvényekre 1265 forintot fizetnek.
Blogolj!

Szép volt fiúk! Köszönjük!

Véget ért az utazás, befejeződött az álom, de nem lehet bennünk hiányérzet, nem lehet bennünk keserűség!

Persze a vereség nem jó, mindig fáj, ha legyőz minket valaki, de ez benne van. Csak az eshet ki a tizenhat között az EB-n, aki eljut oda. 

A helyzet az, hogy mi ott voltunk és letettük a névjegyünket. Megmutatta magát a csapat, amely rendbe tette a magyar labdarúgás hírét. Az a gárda, amely legyőzi Ausztriát, végig fölényben futballozva döntetlent játszik Izlanddal és háromszor vezet Portugália ellen, majd csoportelsőként jut tovább, az sikeres. Az többet ért el, mint azt a legmerészebb álmainkban tervezhettük volna. 

Fantasztikus volt a csapat, amelyet Bernd Storck igazi vezérként irányított. Megteremtette a profi hátteret a válogatottnak, amelynek négy naponta pályára kellett lépnie. Megoldotta, hogy a játékosaink ne fáradjanak el. Kitalálta a taktikát, amit a csapat meg tudott valósítani. Úgy tudott cserélni, hogy az együttes játéka nem rosszabb, hanem jobb lett. Belgium ellen pedig állva haltunk meg, mert nem álltunk vissza, hanem mentünk előre még 0–3-nál is. Benne van a futballban. Jobb egyszer kikapni néggyel, mint négyszer eggyel. 

Köszönettel tartozunk a játékosoknak azért is, mert nemcsak a sikereket adták nekünk, hanem még annál is többet. Elérték azt, hogy a kilenc éves lányom a gyorsétteremben kapott focista figurából azonnal Dzsudzsák Balázst akar csinálni és mezt akar tervezni a válogatottnak. Most minden gyerek focizni akar és ennél nagyobb sikert egyetlen együttes sem ért még el eddig. Ez hihetetlen nagy eredmény. 

Meg az is, hogy tízezrek vándoroltak el Franciaországba szurkolni a csapatnak. Libabőrös leszek, ha eszembe jut a Szalai Ádám bordeaux-i gólja utáni öröm, vagy a marseille-i séta és a lyoni éneklés. Megmutattuk, hogy a magyar ember imádja a futballt és a csapatát is. 

Kerek volt ez a két hét. Nem lehet bennünk hiányérzet!

Szép volt fiúk! Köszönjük!

https://valogatott.blogstar.hu/./pages/valogatott/contents/blog/28217/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?