Blogolj!

Megmutattuk a világnak!

Nem gondoltuk volna azt sem, hogy továbbjutunk. Kicsit voltunk, de nagyok lettünk, mert nem csak be kullogtunk a tizenhat közé, hanem felemelt fejjel berontottunk a legjobb csapatok mellé. 

Magyarország csoportelsőként jutott el a tizenhat közé. Abból a csoportból, amelyben Portugália és Ausztria is ott volt. Nincsenek szavak. 

Emberek! Van csapatunk!

A magyar válogatott visszatért az európai csapatok közé, mégpedig úgy, hogy simán rárúgta az ajtót az osztrák Alabára, a portugál Ronaldóra. Végre minket irigyel mindenki, mert olyan csapatunk van, amit nem lehet nem szeretni. 

Amikor Dzsudzsák Balázs a tizenhatosnál szerel, vagy éppen Szalai Ádám bedobja magát egy portugál elé, akkor látszik, hogy ezek a fiúk mindent meg akarnak tenni azért, hogy nyerjenek. Harcolnak, ütköznek, hajtanak és nem utolsó sorban még futballozni is tudnak. 

És bejutottak a tizenhat közé. Első helyen. 

Végképp nincs helye a fanyalgásnak, a beszólásoknak. Csak Bernd Storck meccs utáni szavainak kell megfelelnünk: emeljünk kalapot a magyar válogatott összes játékosa előtt, mert ez a csapat egyre jobb. 

Jöhet most Belgium, vagy Svédország. Kit érdekel? Itt vagyunk és élvezünk minden pillanatot! És közben megmutattuk a világnak, a világ egyik legjobb csapata ellen, hogy tudunk mi futballozni!

Hajrá, magyarok!

https://valogatott.blogstar.hu/./pages/valogatott/contents/blog/28140/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?