Nincs telitalálatos az ötös lottón
Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki: 10, 13, 15, 31, 38. Joker: 561193. Telitalálatos szelvény nem akadt, a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 861 980; a 3 találatos szelvényekre 16 375; a 2 találatos szelvényekre 1265 forintot fizetnek.
Blogolj!

Megfordult a világ

Utolsó meccsünket a portugálok ellen vívjuk a csoportban, de nagyon komoly az esély arra, hogy az Európa-bajnokságon látjuk még a magyar válogatottat. Lehet, hogy mire elkezdődik a mérkőzés, addigra már továbbjut a csapat. Álomszerű. Nem gondoltuk volna, hogy az utolsó csoportmérkőzésen a portugálok küzdenek majd az életükért, nem pedig mi. 

Lyon az eddig látott legnyugodtabb francia város. 

Sok az angol szurkoló és egyre több a magyar fanatikus is, aki elutazott ide, hogy lássa a csapat Portugália elleni mérkőzését. Amikor ők megvették a jegyet azt gondolták, hogy majd egy olyan mérkőzést figyelhetnek, amelyen a portugál csereemberek ellen küzd a magyar együttes a továbbjutást jelentő harmadik helyért. 

Ehhez képest a meccs előtt vezetjük a csoportot, miközben a világklasszisokkal teletűzdelt ellenfél csak a harmadik. Könnyen lehet, hogy mire elkezdődik a meccs mi már a tizenhat között leszünk, riválisunk meg harcol majd ugyanezért. 

Nagyot változott a világ és közben mégsem alakult át semmi. 

Portugália ugyanúgy a csoport favoritja, mint volt korábban, sőt Benrd Storck szövetségi kapitány szerint az egész EB egyik nagy esélyese a csapat.

A magyar játékosok, ahogy eddig, szerényen teszik a dolgukat, de egy megközelítésből azonban módosult a korábbi helyzet. Németh Krisztián és Lovrencsics Gergő is azt mondta, hogy ha már két meccs után első helyen állunk, akkor nyerjük meg ezt a négyest. 

Ehhez azonban újabb magyar futball-csoda kell, mert pontot kell szerezni a Cristiano Ronaldo vezette csapat ellen. A keddi sajtótájékoztatón egy kis feszültség sem látszott a futballistákon emiatt. Mindketten azt mondták, hogy felkészültek a klasszisok ellen. Ehhez Bernd Storck még hozzátette, hogy nemcsak a "hetes mez" ellen – ebben szerepel Ronaldo – lépünk pályára, hanem sok más sztár ellen, így nem futballista, hanem egy csapat ellen készülünk. 

Az idegességnek nyoma sincs a játékosokon. Ugyanazt látni rajtuk, mint Dzsudzsák Balázson még az első, bordeaux-i meccs előtt: élvezik az EB minden pillanatát. 

És azért maradjunk realisták: könnyen meglehet, hogy kikapunk Portugáliától, mert annak ellenére, hogy eddig nem nyert a csoportban, nagyon jó csapata van. Ezzel együtt is örülni kell minden pillanatnak, amit átélünk itt Franciaországban. Ugyanúgy kell éreznünk magunkat, mint a játékosoknak. Csak lazán, aztán majd meglátjuk mi lesz. 

Persze ez a lazaság nem jelenti azt, hogy nem készültek fel a futballistáink alaposan az ellenfélből. Bernd Storck sok mindenben kiemelkedő, de az ellenfél elemzésében egyenesen klassis. 

Hogy ez mire lesz elég szerdán? Lehet, hogy addigra már továbbjutunk és felszabadultan futballozhatunk a görcsös portugálok ellen. 

Megfordult a világ. 

Hajrá, magyarok!

Kecskés István, Lyon

https://valogatott.blogstar.hu/./pages/valogatott/contents/blog/28115/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?