Blogolj!

Szalai Ádám könnyei

Lehet, hogy leírom százszor: Legyőztük az Európa-bajnokságon Ausztriát. Akkor talán tényleg elhiszem. 

Mert már az is nagyon nagy dolog volt hogy 44 év után eljutottunk az EB-re, de az, hogy a nálunk sokkal esélyesebbnek tartott Ausztriát egy sima kettessel küldtül aludni az minden várakozást felülmúlt. 

Persze tudom, hogy ha Alaba kapufája bement volna az elején... De nem ment be. Most visszakaptuk, mert eddig az ilyen mindig bepattant. Most meg ki. Köszönjük kedves sors, vagy Jóisten, vagy francia kapufaépítő kisiparos!

Aztán a második félidőben Szalai Ádám betalált. Többen mondták vele kapcsolatban, hogy na majd Bordeaux-ban gólt szerez. Kényszeredett mosollyan nevettünk. A csatár, aki 2014. október 14 óta nem szerzett gólt a válogatottban, a Bundesligában pedig 2014. december 12-én örülhetett utoljára annak, hogy a kapuba talált. 

És most hős lett. Megkönnyezte. Ez a futball egyik nagy pillanata volt. Az is, ahogy kiszaladt a szurkolókhoz és ölelkezett. Megtalálta magát ott a magyar drukkerek között. 

Mi pedig megtaláltuk ma a futballunkat. És veled könnyezünk Ádám. Annyira akartuk ezt a sikert, hogy nincs rá szó. Mert ez valóban a miénk magyaroké. 

https://valogatott.blogstar.hu/./pages/valogatott/contents/blog/27956/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?