Blogolj!

Kalou elárulta mit jelent Dárdai Pál a Herthának

Már Magyarországon készül Elefántcsontpart válogatottja, amelynek meghatározó játékosa Salomon Kalou. A támadó, aki korábban az angol Chelsea labdarúgója volt, jelenleg a német Hertha BSC futballistája, vagyis Dárdai Pál az edzője. A 31 éves, 81-szeres válogatott, Afrika-kupa-győztes Kalou a csapata szerdai diósdi edzése után csak a sportfaktor.hu-nak adott interjút.

Salomon Kalou (balról a második) évezte a válogatott diósdi edzését (Fotó: sportfaktor.hu)

– Milyen Dárdai Pállal együtt dolgozni?

– Nagyon jó! Ő egy teljesen új szemléletet hozott a Herthához, vérfrissítést jelentett az ő belépése, szeretünk vele dolgozni. Tulajdonképpen jól is sikerült ez a szezon, örültünk neki, hogy végig versenyben voltunk a Bajnokok Ligája helyezésért. Azt nagyon sajnálom, hogy a végére elfogyott az erőnk, a hajrára egy kicsit elfogytunk fizikálisan. Az egész csapat keményen dolgozott a szezonban, de élveztük a munkát Dárdai Pállal. 

– Mit vár a pénteki válogatott mérkőzéstől?

– Jó felkészülés lesz a magyar válogatottnak az Európa-bajnokság előtt és nekünk is, hiszen mi az afrikai selejtezők előtt állunk. Ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy lássuk milyen erősek vagyunk. Azt remélem, hogy egy fantasztikus meccs előtt állunk. 

– Hogyan jellemezné a saját csapatát, illetve mit tud a magyarról?

– A mi válogatottunk egy igen fiatal gárda, amely most még csak épül, éppen ezért nagyon fontos számunkra ez a találkozó. A magyar válogatott egy kicsit hasonló. Sok a fiatal labdarúgó, akiknek most nagy lehetőség az Európa-bajnoki szereplés. Épp azért várok egyébként egy parázs meccset, mert mindkét gárdának nagy lehetőség ez, hogy tesztelje magát.

https://valogatott.blogstar.hu/./pages/valogatott/contents/blog/27354/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?