Blogolj!

Bernd Storck Párizsban (videó)

Az UEFA párizsi workshopján biztonsági, szervezési és sportszakmai területeken is felkészítették az Eb-n résztvevő országokat.

Szerdán kezdődött meg Párizsban az UEFA Európa-bajnoki workshopja, amelyen a résztvevő országok szövetségi kapitányai mellett a szövetségek vezetői, biztonsági-, szervezési- és médiaszakemberei, valamint a válogatottak technikai vezetői vesznek részt. Az európai szövetség a konferencián munkamegbeszélések keretében készíti fel a különböző területek szakértőit, vezetőit az Európa-bajnoksághoz kapcsolódó szabályokból, illetve tájékoztatja a résztvevőket az Eb-t megelőzően szükséges tennivalókról. 

Bernd Storck és az izlandi edzők / Fotó: mlsz.hu

Bernd Storck szövetségi kapitány a francia fővárosban találkozott a csoportellenfelek szakvezetőivel, illetve részt vett több olyan munkamegbeszélésen, amelyek a biztonságról, az Eb-mérkőzések technikai tudnivalóiról, valamint a bevezetésre váró szabályváltoztatásokról szóltak. 

A szakvezető a megbeszéléseket követően az MLSZ TV-nek adott villáminterjút, amelyben összefoglalta a nap egyeztetéseinek eredményeit, illetve röviden szót ejtett a válogatott előtt álló feladatokról is. 

https://valogatott.blogstar.hu/./pages/valogatott/contents/blog/25582/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?