Blogolj!

Ez a Kubatov, nem az a Kubatov!

Beszéltem Kubatov Gáborral!

Nem, nem azzal, vagyis nem a Ferencváros elnökével. Hanem azzal, amelyik tízszeres áron adja az Európa-bajnokságra érvényes belépőket és aki miatt most éppen háborog az internet népe – joggal. Na és kit szidnak? A Ferencváros elnökét – ok nélkül...

Nem volt túl bonyolult dolog kideríteni, hogy ez a Kubatov Gábor, nem az a Kubatov Gábor. Egyrészt viszonylag egyszerűen elérhető az internetes cégnyilvántartásban annak a cégnek az összes adata, amelyik a belépőket árulja arany áron. Az adatok közt megtalálható, hogy a vállalkozás tulajdonosa valóban Kubatov Gábor, a születési ideje pedig 1982. június 22.

Ez már így eleve árulkodó volt, de az országgyűlés honlapján megtalálható Kubatov Gábor önéletrajza, amiből kiderül, hogy a politikus 1966. február 17-én született. Vagyis még csak a gyermeke sem nagyon lehet – amennyiben az lenne, akkor az egy korai románc eredménye lenne, de az FTC elnökének nincs Gábor nevű gyermeke.

No és akkor sikerült is felhívni a jegyeket forgalmazó céget. A telefonba egy nem ismerős férfi hang szólt bele és közölte, hogy ő Kubatov Gábor. Elmondta, hogy már három hete árulják a belépőket, s a közel 70 ezer forintos legolcsóbb tarifa nem tartalmaz a jegyen kívül senkit. Biztos, ami biztos megkérdeztem, hogy a Ferencváros elnökével beszélek-e, a válasz határozott volt: nem!

Szóval semmiképpen sem érdemli meg a szidalmakat a Ferencváros elnöke. A jegyeket forgalmazó cég nevét viszont nem írom le, mert olyan arcátlanul „húzza le” a magyar szurkolókat, hogy nem érdemli meg...

https://valogatott.blogstar.hu/./pages/valogatott/contents/blog/24612/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?