Blogolj!

A játékosok szerint Nikolics a legjobb

A Lengyel Hivatásos Labdarúgók Szervezete (PZP) idén kilencedik alkalommal szavaztatta meg tagságát az Év Labdarúgója 2015 választáson. A legtöbb voksot pedig a gólgyáros Nikolics gyűjtötte be! Ezen felül – szinte már-már természetes – a gólkirályi cím is reá vár, jelenleg 21 bajnoki mérkőzésen elért 21 találatával a legeredményesebb játékos az Ekstraklasa ligában. 

"Nagyon jó évem volt a kettőezer-tizenötös. Magyarországon bajnok és gólkirály voltam, és most egy nagy klubban játszhatok Lengyelországban. Motivál, hogy olyan cél van előttünk, mint a Bajnokok Ligája-szereplés. Eleinte csak a gyors beilleszkedésre törekedtem, örülök, hogy ez jól sikerült." – idézi a hlsz.hu Nikolics Nemanja lengyelországi nyilatkozatát. 

"Az utóbbi félév tényleg hihetetlen! Tavaly egész évben értem el huszonegy gólt, ez magyar gólkirályi címet ért, most pedig már a bajnokság felénél itt tartok. Van bennem ambíció, és nagyon sokat jelent számomra, hogy a családom is mindenben támogat, ez magadja számomra a nyugodt, alkotói légkört." – mondta Nikolics. 

A válogatott támadó a választással kapcsolatban is elmondta véleményét. 

"Ez tényleg nagyszerű dolog! Különösen külföldön, légiósként tudom értékelni a dolgot. Itt jobbnak, eredményesebbnek kell lenni, mint a helyi játékosoknak ahhoz, hogy erlismerjenek és helyed legyen a csapatban. Csodálatos érzés, hogy nemcsak a csapattársaim, hanem a rivális klubok labdarúgói is elismerik a teljesítményemet – mondta Nikolics Nemanja, aki végezetül elárulta, hogy az öröme akkor lesz teljes, ha az Európa-bajnokságon Magyarország "sötét lóként" jól szerepel és a sikerben neki is része lehet...

https://valogatott.blogstar.hu/./pages/valogatott/contents/blog/24260/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?