Blogolj!

Csak rosszabb lehetett volna

Portugália, Ausztria és Izland lesz a válogatott ellenfele a 2016-os Európa-bajnokságon.

Először is ízlelgessük a mondatot még egyszer, hiszen ez a lényeg: ott leszünk az Európa-bajnokságon.

Hogy egyszerűbb csoportba is kerülhettünk volna?

Nem hiszem.

Portugáliát hagyjuk is. Más szint. Bízzunk abban, hogy az első két meccsét megnyeri és akkor ellenünk már biztos továbbjutóként léphet pályára. Hátha nem kell majd nekik az a három pont. Ebben bízhatunk és szurkoljunk nekik. Is. Remélem ez a találkozó lesz a kulcsmérkőzés. Ha nem kapunk ki, akkor az igen sokat érhet.

Ausztria nagy kérdés. Nekem nem ijesztőek, de van, aki azt mondja, hogy félelmetes ellenfél. Abban biztos vagyok, hogy nem aláznak meg minket. Nem tudom hova tenni a szomszédokat. Nyilván több alkalommal jutnak be a csapataik a BL-be és az EL-be, de ez önmagában nem sokat jelent.

Izland pedig fontos ellenfél lesz. Erre a találkozóra kell igazán felkészülni. Egy győzelem sokat érhet. Három ponttal akár tovább is lehet jutni legjobb harmadikként. Tudjuk, hogy az északiak labdarúgása sokat fejlődött. Azt is, hogy akkor is volt baj velük, amikor még gyengék voltak. Mészöly Kálmán tudna erről mesélni. De akkor is meg kell őket verni. És akkor a végén jöhetnek a portugálok. Akár együtt is továbbmehetünk.  

https://valogatott.blogstar.hu/./pages/valogatott/contents/blog/23109/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?