Blogolj!

Bejött a kapitányi meglepetés

Bernd Storck: „Nagyon hosszú kilencven perc vár ránk vasárnap. Nagy siker a mostani, de a visszavágóra oda kell figyelnünk. Fegyelmezetten játszottunk, az elején Király Gábor nagyot védett, aztán szép gólt szereztünk. Előre is jól játszottunk a második félidőben is. A hozzáálláson múlt a mai meccs, Gera Zoltán nagyon jól futballozott, sajnálom, hogy nem szerepelhet a visszavágón.”

Kleinheisler László: „Nagyszerű élmény számomra ez a meccs. Első meccsemen gólt szerezni, szenzációs élmény. U21-es meccsen látott a kapitány, megkaptam a lehetőséget és próbáltam élni vele, köszönöm a lehetőséget. Nem bírtam már a végén. Végig küzdöttünk, mindent megtettünk a sikerért, ez nagy dolog.”

Guzmics Richárd: „Őszinte részvétemet fejezem ki Fülöp Marci családjának, érte is küzdöttünk. Ott állunk a siker kapujában, de szerényen megyünk tovább. Fontos, nehéz találkozó lesz a vasárnapi. Az első tíz perc nehéz volt, tudtuk, hogy jönnek majd, de kibírtuk.”

Király Gábor: „Máris a vasárnapi meccsre kell fókuszálni, már az a legfontosabb. Nem kell túllihegni ezt a találkozót. Legyünk rendben fizikálisan, legyünk méltó ellenfelek, ez jó kiinduló pont lehet a visszavágóra. Az eddigi százból minden meccs emlékezetes valamiért, az első és a századik természetesen kiemelten is.”

Lovrencsics Gergő: „Nagyon nehéz meccsen nyertünk, de van egy visszavágó, a nagy dolog a kijutás lenne. Ismerem régóta Kleinheisler Lászlót, bíztunk benne, hogy elsül a lába. Hiába nem játszik, lehet rá számítani. Ugyanolyan fegyelem kell a visszavágón, mint most, mert egy jó erőben lévő ellenféllel találkozunk.”

https://valogatott.blogstar.hu/./pages/valogatott/contents/blog/22327/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Ezeket a cikkeket olvastad már?