Blogolj!

Egyelőre nem LETTünk ott az Eb-n

Valahogy senki sem akarta, hogy pótselejtező nélkül ott legyünk az Európa-bajnokságon. A törökök semmiképpen, hiszen emberhátrányban, az utolsó előtti percben szerzett góllal legyőzték Izlandot, miközben a kazahok győztek Lettországban. Jöhet a ráadás.

Először is minden tisztelet az izlandi válogatotté, hiszen annak ellenére, hogy csoportelsőként, tét nélkül futballozhatott Törökországban, mindent megtett azért, hogy éles legyen az utolsó selejtező. Viszont még akkor sem meglepő a török siker, ha tudjuk, hogy a hazaiak Gökhan Töre kiállítása miatt 12 percet játszottak emberhátrányban. Tudjuk, hogy könnyen fanatizálható az együttes és ebben a tekintetben sem okozott csalódást a gárda. Az utolsó előtti percben Inan irgalmatlan módon a kapuba vágta a labdát egy szabadrúgás után, s ezzel lényegében elszálltak a magyar remények.

Mégpedig azért, mert ekkor már Kazahsztán vezetett Lettországban. Iszlambek Kuat szerezte a vendégek győztes gólját.


Ezzel Törökország lett (…) a legjobb harmadik, így ráadás nélkül kijutott az Európa-bajnokságra. A magyar válogatottra vár még egy pótselejtező.

A rájátszásra váró további csapatok: Ukrajna, Dánia, Svédország, Írország, Norvégia, Szlovénia, Bosznia-Hercegovina. Akármelyik is lesz az ellenfelünk nem mi vagyunk az esélyesek... Ha a sors szórakozik velünk, és a kiemelés is engedi, akkor valószínűleg Ukrajnát kapjuk.

https://valogatott.blogstar.hu/./pages/valogatott/contents/blog/21655/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?