Blogolj!

A második félidő jobb volt

Bernd Storck: "Nehéz volt játékba lendülni, az első félidőben. A szünetben mondtam is, hogy bátrabbnak kell lennünk. Csalódott vagyok, de büszke is a csapatra, mert jól játszott az elmúlt napokban. Feröer ellen mindenképpen nyerni kell. Az egyenlítő gól előtt Király nagyot védett, egy sajnálatos véletlen volt az egész. Jó volt a második félidő, valóban futballoztunk."

Guzmics Richárd: "Örülök a gólomnak, de nagyon csalódott vagyok, mert egy győztes meccset buktunk el. Kontrolláltuk a meccset, ismertük az ellenfelet, emberelőnyben voltunk, de nem tudtuk megtámadni a felívelő játékosokat és a végén jött egy szöglet, amit nem tudtunk kivédekezni. Tudtuk, hogy nekünk fognak jönni az első félidőben ez így is volt, a második negyvenöt perc jobb volt, de nagyon csalódott vagyok, mert három pontért jöttünk és csak egy lett belőle."

Priskin Tamás: "Nem lepett meg az ellenfél, azt kaptuk, amit vártunk, ívelgették fel a labdát a centerre. A gól hatása alatt vagyok, nem tudok róla mit mondani. Nem is figyeltem mennyi lesz a hosszabbítás, az lett volna a legfontosabb, hogy kihúzzuk a meccset. Van még két meccsünk, azokat hozni kell, és akkor még van esély a továbbjutásra is. Nem szabad beérni a harmadik hellyel."

(forrás: M4)

https://valogatott.blogstar.hu/./pages/valogatott/contents/blog/20153/pics/lead_800x600.jpeg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?