Blogolj!

Kockázatot kell vállalni

A német szakember vasárnap Belfastban tartott sajtótájékoztatóján elmondta, ahhoz, hogy esélye legyen a válogatottnak az automatikus Eb-részvételt jelentő első két hely megszerzésére, több kockázatot kell vállalnia. Ezzel kapcsolatban megjegyezte, tudja, hogy a románok ellen nem lépett fel támadólag a válogatott, de bízik benne, hogy a hétfői összecsapáson már több lehetősége lesz a csatároknak a gólszerzésre.

A szövetségi kapitány hangsúlyozta, felkészülten várják az meccset, ráadásul sokat jelenthet az együttesnek, hogy újra játszhat a románok elleni pénteki találkozót - amely gól nélküli döntetlennel zárult - eltiltás miatt kihagyó Gera Zoltán. Storck kiemelte, hogy a házigazdáknál különösen Kyle Laffertyre kell majd figyelniük.

Hozzátette, többen is sérüléssel bajlódnak, így csak később dőlhet el, milyen összeállításban küldi pályára a csapatot.

Gera Zoltán kiélezett csatára számít, a Ferencváros futballistája szerint elsősorban a rögzített szituációkra kell majd felkészülniük, ugyanis ebben a legveszélyesebbek az északírek.

A találkozót magyar idő szerint hétfőn 20.45 órától rendezik a belfasti Windsor Parkban, a játékvezető a török Cüneyt Cakir lesz.

(MTI)

https://valogatott.blogstar.hu/./pages/valogatott/contents/blog/20107/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?