Blogolj!

Értékesnek tartják a pontot

Dzsudzsák Balázs: "Nem lehetünk elégedettek, az pozitívum, hogy nem kaptunk ki. Taktikai csata volt, kevés volt az akció, nem tudtunk a románok mögé kerülni. Köszönjük a fantasztikus hangulatot! A remény tovább él, kell az idegenbeli bravúr. A románok nem voltak jobbak, mint mi, nekünk volt egy-egy lehetőségünk, csak kicsit jobban kellett volna érkezni. Ha bátrabbak vagyunk több lett volna ebben a meccsben."

Stieber Zoltán: "Értékes az egy pont, még akkor is, ha természetesen a győzelem volt a célunk. Ha a következő meccset, az északírek ellen megnyerjük, akkor elégedettek lehetünk. Nagyon nagy helyzetek nem voltak, talán Szalai Ádám lövése az első félidőben beakadhatott volna, nekem a második félidőben volt egy lövésem, ami nem sikerült túl jól."

Nikolics Nemanja: "Sajnálom, hogy nem született ma gól, pedig mindent megtettünk. Nem rizikóztunk hátul, voltak helyzeteink is, jó meccset játszottunk, van még meccsünk, tudunk nyerni. Amit gyakoroltunk egész héten azt meg tudtuk valósítani. Fantasztikus hangulat volt a stadionban, élmény volt itt játszani."

Király Gábor: Nem volt egyszerű meccs, hiszen a világranglista hetedikje ellen léptünk pályára, amely a csoportban is előttünk áll. A minimális célt elértük, hiszen nem kaptunk ki. Mindenki tudja milyen a keretünk, mik a lehetőségeink. Ez egy értékes pont. Lehet ez még jobb is, de bátran kell mennünk ezen az úton. A következő meccsen többet várok."

Bernd Storck: "Örülök a döntetlennek, elégedett vagyok az egy ponttal, nagy harcot vívtunk. Sok nehézséggel küzdöttünk, így még értékesebb a pont. Nagyon kellett koncentrálni a védekezésben, ami többnyire jól sikerült. Nagyon elfáradt a csapat, bízom benne, hogy a következő meccsen jól teljesítünk majd." (M4)

Fotó: mti.hu

https://valogatott.blogstar.hu/./pages/valogatott/contents/blog/20079/pics/lead_800x600.jpeg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?