Blogolj!

A kapitány nem érzi

Nem tudom milyen szakember Bernd Storck, mondjuk nem is nagyon érdekel. Csak azt tudom, hogy így csütörtökön nekem ne beszéljen arról, hogy Románia ellen Budapesten elfogadná a döntetlent. 

Storck elfogadná a döntetlent Románia ellen

Én meg nem. Bocsánat: mi meg nem!

Huszonnégy órával a találkozó előtt senki ellen sem fogadnám el a döntetlent, mindenkit le akarnék győzni, és bocsássanak meg nekem, de Romániát meg végképp. Nem haragszom Bernd Stockra. Nem érti és nem érzi, hogy ez a meccs nekünk mit jelent. Nem is értheti és nem is érezheti, nem felelős ezért. 

Azért valaki elmondhatta volna neki, hogy ne beszéljen badarságokat. Mondott volna inkább valami sablont, hogy megpróbáljuk, meg szeretnénk, vagy valami hasonlót. Mert lehet, hogy Románia előttünk áll a világranglistán, de kit érdekel? 

Igen, tudom a többi szurkolóval együtt, hogy ha négy pontot szerzünk a következő két meccsen, akkor közel leszünk az EB-szerepléshez, de ez ma, így csütörtök kora este nem érdekel, ahogy a többi szurkolót sem. 

Lehet, hogy péntek este a 90. percben már elfogadnánk a döntetlent, de ma még nem. Ma egyelőre ott tartunk, hogy semmi sem érdekes, csak a románokat verjük meg. Akkor mi is elfogadjuk – Storck-ot is. 

https://valogatott.blogstar.hu/./pages/valogatott/contents/blog/20049/pics/lead_800x600.jpeg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?