Blogolj!
Lothar Matthäusnak arról is van véleménye, amit nem is látott

Lothar Matthäusnak arról is van véleménye, amit nem is látott

2017.06.14. | Kecskés István

A magyar válogatott arcpirító andorrai vereségével kapcsolatban elmondta már a véleményét néhány bukott edző, de most Lothar Matthäus is beszáltt a csapatot ekézők közé. Pedig…

Tovább
A sportközgazdász tévedésekre alapozva szídja a rendszert…

A sportközgazdász tévedésekre alapozva szídja a rendszert…

Tovább
Válogatott: Storck elbújt és már az utódjáról pletykálnak

Válogatott: Storck elbújt és már az utódjáról pletykálnak

Tovább

Sokismeretlenes egyenlet

2015.10.09.
Ha valamiben jók vagyunk a magyar futball kapcsán az a matematika. Most jó okunk van számolgatni, hiszen az a Feröer-szigetek elleni 2–1-el elértük, hogy legrosszabb esetben pótselejtezős a válogatott. Ennél azonban sokkal jobb forgatókönyvek is léteznek.

Böde volt a megmentő - videó, galéria

2015.10.09.
A magyar válogatott, jó második félidei teljesítményével 2–1-re legyőzte Feröert. Ezzel legrosszabb esetben pótselejtezőt játszik, de ha szerencsésen alakulnak a dolgok, akkor akár egyeneságon ki is juthat az Európa-bajnokságra.

Magyarország–Feröer-szigetek 2–1

2015.10.08.
A második félidei jó játélnak köszönhetően a magyar válogatott, hátrányból fordítva 2–1-re nyert Feröer ellen, így már biztosan továbbjutott a csoportjából. Legrosszabb esetben is pótselejtezőt játszhat a csapat az Eb-re jutásért.

Az év(tized) meccse jön

2015.10.08.
Sosem gondoltam volna, hogy egyszer egy magyar-feröer meccsel kapcsolatban – jogosan – írom le, hogy az év(tized) meccse következik. Márpedig itt tartunk. Mert, ha nyerünk az északiak ellen, akkor már legrosszabb esetben is pótselejtezőn lépünk pályára. Ilyenre pedig egészen régen volt példa.

Nem zárt kapus a Feröer elleni meccs!

2015.10.05.
Az UEFA fellebbviteli bizottsága az MLSZ által benyújtott fellebbezés hatására felfüggesztette a testület első fokú döntését, tovább vizsgálja a Magyarország-Románia mérkőzésről készült beadványokat, azaz nem törölte el a szankciót, de a Feröer elleni mérkőzésre nem vonatkozik a zárt kapus döntés.

Elképesztő Nikolics! Újabb gólok

2015.10.04.
Nikolics Nemanja megállíthatatlan. Ezúttal a Górnik Zabrze ellen szerzett két gólt húsz perc alatt. Sajnos a találatok csak egy pontra voltak elegendőek, mert a magyar válogatott csatár mindkét góljával egyenlített. A Legia, így már tíz pontra van az első helytől, vagyis igencsak messze került a bajnoki cím.

Németh Krisztián ismét gólt szerzett

2015.10.04.
A csereként beálló Németh Krisztián góljával nyert a Sporting Kansas az MLS alapszakaszában. A válogatott csatárnak igen jó hete van, hiszen előbb a kupában, majd most a bajnokságban is eredményes volt. Jó előjelek a válogatott mérkőzések előtt.

Futsal EB: Ukrajna és Spanyolország az ellenfél

2015.10.02.
A futsalválogatott a 2016-os szerbia futsal Eb sorsolásán Spanyolország és Ukrajna válogatottját kapta ellenfélül Belgrádban. Spanyolország hatszoros Európa-bajnok, Ukrajna kétszeres ezüstérmes, vagyis nem könnyű a helyzet.

Négy helyet lépett előre a válogatott

2015.10.01.
A magyar válogatott négy helyet javítva a 33. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján, amelyet változatlanul a Copa Americán ezüstérmes Argentína vezet.

Nikolics a hónap labdarúgója Lengyelországban

2015.10.01.
A varsói Legia csatárát, a magyar válogatott Nikolics Nemanját választották szeptember legjobb labdarúgójának Lengyelországban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?