Blogolj!
Lothar Matthäusnak arról is van véleménye, amit nem is látott

Lothar Matthäusnak arról is van véleménye, amit nem is látott

2017.06.14. | Kecskés István

A magyar válogatott arcpirító andorrai vereségével kapcsolatban elmondta már a véleményét néhány bukott edző, de most Lothar Matthäus is beszáltt a csapatot ekézők közé. Pedig…

Tovább
A sportközgazdász tévedésekre alapozva szídja a rendszert…

A sportközgazdász tévedésekre alapozva szídja a rendszert…

Tovább
Válogatott: Storck elbújt és már az utódjáról pletykálnak

Válogatott: Storck elbújt és már az utódjáról pletykálnak

Tovább

Megvan a bő keret

2015.10.28.
Vasárnap, bő másfél héttel a Norvégiai Eb-pótselejetező előtt megkezdhetik a felkészülést Bernd Storck szövetségi kapitány keretének idehaza játszó labdarúgói. Közülük a legjobbak bekerülhetnek a jövő héten kialakuló végleges keretbe is.

Andi Möller: Apróságok dönthetnek Norvégia ellen

2015.10.27.
A múlt kedden kinevezett, 48 éves tréner pénteken érkezett Magyarországra, és szombaton, az MLSZ telki edzőközpontjában - Bernd Storck szövetségi kapitánnyal együtt - interjút adott az MTI-nek.

Kell a pelenka?

2015.10.20.
Kezdek sok mindent – semmit? – nem érteni itt a pótselejtezők előtt. Forduló halasztás, mert nem jó a kondi; teljes stábcsere, mert... na mondjuk ezt nem magyarázták meg. Félek, hogy rossz kezekben van ez a sansz és csúnyán besülünk. De ne legyen igazam. Mondjuk, hogy túlaggódom ezt az egészet.

Világklasszis a stábban

2015.10.20.
A Norvégia elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre készülő magyar válogatott megerősített stábbal vág neki a sorsdöntő párharcnak. A hét végétől Bernd Storck munkáját a világ- és Európa-bajnok, BL- és UEFA Kupa-győztes labdarúgó, pro licences edző, Andreas Möller segíti. Csatlakozik a csapathoz Holger Gehrke kapusedző és Szélesi Zoltán is. 

Mindent megteszünk, hogy kijussunk

2015.10.19.
Bernd Storck szövetségi kapitány kijelentette: a Norvégia elleni pótselejtezőn játékosaival együtt mindent megtesznek azért, hogy a magyar labdarúgó-válogatott 1972 után ismét kijusson az Európa-bajnokságra.

Újabb Nikolics parádé

2015.10.19.
A magyar válogatott támadója Nikolics Nemanja teljesítményére nincsenek szavak. A csatár ezúttal három gólt szerzett a Legiában, így 12 meccsen már 15 gólt szerzett. Elképesztő teljesítmény.

Norvégia ellen pótselejtezünk

2015.10.18.
Norvégiát kaptunk az Európa-bajnokság pótselejtezőjében. Nem lehetett volna se jobb, se rosszabb, mert mindegyik lehetséges ellenfél erős lett volna. Ami semmiképpen sem jó az az, hogy a norvégok ellen, akiket legutóbb 1981-ben győztünk le. Kovács Zoltán, a Videoton sportigazgatója úgy véli, rosszabb is lehetett volna.

Hagyjuk a balsorsot...

2015.10.14.
Nincs a futballban balsors és pláne nincs magyar átok. Vannak jó és nem olyan jó csapatok. A mienk az mondjuk némi jóindulattal közepes. Szerencsésnek nem szerencsés, de nem is lehet az, hiszen semmit sem tett érte. Egyszerűen ott vagyunk, ahová valók vagyunk. Vagy talán egy kicsit még előrébb is.

Egyelőre nem LETTünk ott az Eb-n

2015.10.13.
Valahogy senki sem akarta, hogy pótselejtező nélkül ott legyünk az Európa-bajnokságon. A törökök semmiképpen, hiszen emberhátrányban, az utolsó előtti percben szerzett góllal legyőzték Izlandot, miközben a kazahok győztek Lettországban. Jöhet a ráadás.

Görögország–Magyarország 4–3 (1–1)

2015.10.11.
Nekünk nem sikerült, ami a csoportban mindenki másnak igen, vagyis nem tudtuk legyőzni a görögöket. Mivel Románia nyert, így nem lett volna lehetőségünk előzni, de akkor is. Mondjuk úgy, hogy ez egy könnyed vasárnap esti focizgatás volt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?