Blogolj!
Lothar Matthäusnak arról is van véleménye, amit nem is látott

Lothar Matthäusnak arról is van véleménye, amit nem is látott

2017.06.14. | Kecskés István

A magyar válogatott arcpirító andorrai vereségével kapcsolatban elmondta már a véleményét néhány bukott edző, de most Lothar Matthäus is beszáltt a csapatot ekézők közé. Pedig…

Tovább
A sportközgazdász tévedésekre alapozva szídja a rendszert…

A sportközgazdász tévedésekre alapozva szídja a rendszert…

Tovább
Válogatott: Storck elbújt és már az utódjáról pletykálnak

Válogatott: Storck elbújt és már az utódjáról pletykálnak

Tovább

Irány az Európa bajnokság!

2015.11.16.
Kint vagyunk az Európa-bajnokságon! Oda-vissza legyőztük Norvégiát és ezzel egy álom valóra vált. Megyünk Franciaországba lesz, ami lesz. December 12-én sorsolás, aztán felkészülés, vagyis visszatértünk a futball térképre. Élvezzük ezt!

Vasárnap is támadunk

2015.11.14.
A vasárnap esti Eb-pótselejtező visszavágó előtt Bernd Storck szövetségi kapitány a telki edzőközpontban tartott sajtótájékoztatót, amelyen Dzsudzsák Balázs vett részt, és mindketten kiemelték: kulcsfontosságú, hogy Budapesten is sikerüljön gólt szereznie a magyar válogatottnak. 

Nem vagyunk oszlóban

2015.11.13.
Bernd Storck szövetségi kapitány és játékosai is egyetértettek abban, hogy a magyar labdarúgó-válogatott nagy lépést tett az Európa-bajnoki részvétel kiharcolása felé azzal, hogy csütörtökön 1-0-ra győzött a pótselejtező norvégiai első felvonásán, de ezzel a sikerrel még nem nyerte meg a párharcot.

Bejött a kapitányi meglepetés

2015.11.12.
Kevesen gondolták, hogy nyer a magyar válogatott Norvégiában, de arra talán senki sem gondolt, hogy a győztes gólt Kleinheisler László szerzi majd. A Videoton középpályása fél éve nem volt pályán felnőtt tétmeccsen, de Bernd Storck valamiért bízott benne. Bejött a húzás: Scholes magyar hasonmása nyerő ember lett. Nyilatkozatok.

Norvégia–Magyarország ÉLŐ

2015.11.12.
Most eldől, hogy hol a helyünk. Pótselejtezőt vívunk Norvégia ellen, az első meccset csütörtök este tudjuk le Oslóban. Bernd Storck szövetségi kapitány, az utóbbi időben kapott hideget, meleget. Norvégia ellen emberemlékezet óta nem nyertünk, most jó lenne. Élő, szöveges tudósítás a mérkőzésről.

Gyászol a magyar labdarúgás

2015.11.12.
Nyolcvannégy évesen elhunyt Várhidi Pál, az Aranycsapat egykori tagja és a mindössze harminckét esztendős Fülöp Márton, huszonnégyszeres válogatott labdarúgó. Mindkettejük távozása csapás a magyar labdarúgás számára.

Storck: Gólt kell szerezni idegenben

2015.11.11.
Bernd Storck szövetségi kapitány fontosnak tartja, hogy a magyar labdarúgó-válogatott gólt szerezzen Norvégiában, az Európa-bajnoki pótselejtező első mérkőzésén.

"Nemzetközi szinten is gyors és jó csapatunk van"

2015.11.10.
Egybehangzóan életük eddigi legfontosabb mérkőzéseiként jellemezték a norvégok elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott tagjai a párharc csütörtöki és vasárnapi találkozóját.

Megvan a végleges keret Norvégia ellen

2015.11.06.
Bernd Storck 26 játékosra számít a november 12-i idegenbeli, és a november 15-i, hazai Eb-pótselejtezőn a norvégok ellen. Az A-válogatott bő keretének itthon játszó tagjai a hét elején kezdték meg közös felkészülésüket Telkiben, később csatlakozott hozzájuk a Kínából hazatérő Elek Ákos és az Egyesült Államokból hazautazó Németh Krisztián.

Már Nyilasi Tibor sem tagja a stábnak

2015.11.03.
Azok után, hogy Bernd Storck egymás után küldte el a válogatott stábjához tartozó szakembereket (Szabics Imrét, Andrusch Józsefet, Sallói Istvánt), Nyilasi Tibor, aki eddig tanácsadóként dolgozott a kapitány mellett, önként távozott a posztjáról.

Ezeket a cikkeket olvastad már?