Blogolj!
Lothar Matthäusnak arról is van véleménye, amit nem is látott

Lothar Matthäusnak arról is van véleménye, amit nem is látott

2017.06.14. | Kecskés István

A magyar válogatott arcpirító andorrai vereségével kapcsolatban elmondta már a véleményét néhány bukott edző, de most Lothar Matthäus is beszáltt a csapatot ekézők közé. Pedig…

Tovább
A sportközgazdász tévedésekre alapozva szídja a rendszert…

A sportközgazdász tévedésekre alapozva szídja a rendszert…

Tovább
Válogatott: Storck elbújt és már az utódjáról pletykálnak

Válogatott: Storck elbújt és már az utódjáról pletykálnak

Tovább

Euro 2016: Újabb jegyek

2016.01.18.
A mai napon a franciaországi Európa-bajnokság összes meccsére megnyílt a jegyvásárlási lehetőség, illetve a határontúli magyarok is igényelhetnek jegyeket válogatottunk Eb-mérkőzéseire.

Horvátország és egy "nagyon komoly" csapat az ellenfél; főtámogató lett a MOL

2016.01.13.
A horvát válogatott látogat a Groupama Arénába március végén, májusban pedig egy "nagyon komoly" csapattal találkozik a magyar együttes – utóbbi mérkőzést idegenben rendezik majd és az ellenfél jelenti majd be. A MOL 2 milliárd TAO-támogatást ad az MLSZ-nek, de a cég 285 millió forint szponzori pénzt is ad a szövetségnek.

ÉLŐ: MLSZ sajtótájékoztató

2016.01.13.
Csányi Sándor, az MLSZ elnöke és Hernádi Zsolt, a MOL Csoport elnök-vezérigazgatója tart sajtótájékoztatót a szövetség székházában. Élő, szöveges tudósításunk a folytatásban. A MOL 2 milliárd forintos TAO támogatást és 285 millió forint szponzori támogatást ad a szövetségnek. Horvátországot fogadjuk március 26-án.

Nikolics: 3 millió euró

2016.01.13.
Elképesztő növekedésen esett át Nikolics Nemanja piaci értéke. A mértékadónak tartott transfermarkt.de szerint a magyar válogatott támadó értéke immár három millió euró, vagyis közel egy milliárd forint. A játékos értéke néhány év alatt a tízszeresére emelkedett, vagyis jó üzletet csinált vele a lengyel Légia, amely ingyen szerezte meg.

Alaposan megtevzett munka az Eb-ig

2016.01.12.
Bernd Storck szövetségi kapitány a hét elejétől ismét Magyarországon tartózkodik, és gőzerővel folytatja a tavaly kezdett munkát annak érdekében, hogy a magyar válogatott a lehető legjobb formában szerepeljen a franciaországi kontinensviadalon – írja az mlsz.hu

Az Eb-re jutás eredménye: külföldre viszik a magyar játékosokat

2016.01.12.
A magyar válogatott sikerének első eredménye, hogy az itthon szereplő labdarúgóink ismét a figyelem középpontjába kerülnek, s ismét piacképesekké válnak. A székesfehérvári Gyurcsó Ádám már elkelt, Balogh Norbert a DVSC-ből már nagyon közel áll az olasz Palermohoz, Kleinheisler Lászlót pedig a német Werder Bremen teszteli.

Csak Portugália ellen nem nyertünk eddig

2015.12.13.
Ausztria és Izland ellen húsz éve nem veszítettünk. A nyugati szomszédainkkal eddig 136 mérkőzést játszottunk, ennél többször senkivel sem találkoztunk. Portugália ellen viszont még sosem nyertünk, tíz eddigi meccsből csak háromszor nem kaptunk ki, tétmeccsen még nem szereztünk pontot Ronaldóék ellen.

Csak rosszabb lehetett volna

2015.12.12.
Ausztria, Izland és Portugália lesz a válogatottunk riválisa a jövő évi Európa-bajnokságon. Csak rosszabb lehetett volna. Legyünk optimisták. Az izlandiak és a portugálok elleni találkozó lesz a kulcs. Ebből a csoportból tovább lehet jutni.

Király a legjobb

2015.11.18.
Az UEFA internetes oldala nyilvánosságra hozta a pótselejtezők álomcsapatát, amibe egyetlen magyarként bekerült Király Gábor is. Sőt a magyar kapust választotta az európai szövetség a play-off legjobbjának is.

Harmadik kalapban vagyunk

2015.11.18.
Nem játszhatunk a románokkal és a lengyelekkel sem az Európa-bajnokságon, mert ugyanúgy a harmadik kalapban vannak, ahogy mi. A svédek és a csehek sem lehetnek ellenfelek emiatt, de ez egyáltalán nem baj. Kerülhetünk rettenetesen nehéz és egy minimálisan könnyebb csoportba is. És még az északíreknek is visszavághatunk. Sorsolás december 12-én.

Ezeket a cikkeket olvastad már?