Blogolj!
Lothar Matthäusnak arról is van véleménye, amit nem is látott

Lothar Matthäusnak arról is van véleménye, amit nem is látott

2017.06.14. | Kecskés István

A magyar válogatott arcpirító andorrai vereségével kapcsolatban elmondta már a véleményét néhány bukott edző, de most Lothar Matthäus is beszáltt a csapatot ekézők közé. Pedig…

Tovább
A sportközgazdász tévedésekre alapozva szídja a rendszert…

A sportközgazdász tévedésekre alapozva szídja a rendszert…

Tovább
Válogatott: Storck elbújt és már az utódjáról pletykálnak

Válogatott: Storck elbújt és már az utódjáról pletykálnak

Tovább

Este döntő! Hajrá, Portugália!

2016.07.10.
Felsorakoztatok öt indokot arról, hogy miért szurkoljunk este a portugáloknak. Ronaldonak és csapatának drukkoljunk, mert a sikerük nekünk is jó lenne. Az eddigi eredményeinket felértékelné egy portugál Európa-bajnoki cím. És különben is a franciákkal játszanak...

Egy ikonnal kevesebb

2016.07.06.
Kilencvennégy válogatott mérkőzés után Juhász Roland bejelentette, hogy visszavonul a nemzeti csapattól, így a védő már az őszi világbajnoki selejtezőkön sem szerepel az együttesben. A játékos a magyar labdarúgás meghatározó alakja, elég ha csak azt vesszük alapul, hogy nála több alkalommal csak Király Gábor (107) és Bozsik József (101) volt több alkalommal válogatott.

Portugália a négy között? A futball igazságtalansága

2016.07.01.
Miközben az Európa-bajnokságon csoportgyőztesként továbbjutó magyar válogatott tagjai már a jól megérdemelt pihenésüket töltik, a négyesünkben mindössze a harmadik helyen végző portugál együttes már a négy között van. Úgy, hogy kilencven perc alatt egyetlen mérkőzést sem nyert meg. Ez a labdarúgás igazságtalansága.

Szép volt fiúk! Köszönjük!

2016.06.27.
A magyar válogatott a tizenhat között búcsúzott az Európa-bajnokságtól, de nem lehet okunk a panaszra. Csodás csapatunk van, fantasztikusak a drukkerek. Minden kerek volt az elmúlt két hétben, amikor szemtanúi lehettünk a magyar labdarúgás feltámadásának. Köszönettel tartozunk a játékosoknak és kalapot kell emelni a szurkolók előtt is.

ÉLŐ: Magyarország–Belgium

2016.06.26.
Ötven év után sikerült továbbjutnia a magyar válogatottnak egy nemzetközi tornán a csoportjából. Vasárnap a világranglista második helyén álló Belgium ellen lép pályára a csapat. Tudósításunk három helyszínt érint. Egyik olvasónk Belgiumban él és ott szurkol a magyaroknak, a mérkőzés helyszínéről, Toulouse-ból is jönnek képek és videók és Budapestre is figyelünk. Hajrá, magyarok!

Kezdődik a jutalomjáték

2016.06.26.
A világranglista második helyén álló Belgiummal játszik vasárnap este a magyar válogatott. Van ugye egyrészt a realizmus, ami azt mondatja, hogy nem vagyunk esélyesek, de van a reménykedés és az optimizmus, ami meg azt súgja, hogy az EB soha nem érhet véget. De lényegében felesleges is az esélyeket latolgatni, mert ez már a jutalomjáték.

Megmutattuk a világnak!

2016.06.22.
A magyar válogatott háromszor vezetett Portugália ellen és végül a kiharcolt 3–3-as döntetlen azt jelenti, hogy a csapat csoportelsőként jutott be a legjobb tizenhat közé. Ez több, mint egy álom! Ez minden, amit a magyar ember az elmúlt harminc évben nem kapott meg a labdarúgástól. Elképesztő, hihetetlen, csodás csapatunk van.

A magyar válogatott bejutott a legjobb 16 közé!!!

2016.06.21.
A magyar válogatott továbbjutott a csoportjából és a tizenhat között folytatja majd a szereplését a franciaországi Európa-bajnokságon. Elképesztő, csodálatos, fantasztikus! Történt mindez az utolsó csoportmérkőzés előtt. A portugálok ellen úgy lép pályára az együttes, hogy nem a magyar együttesnek, hanem az ellenfélnek élet-halál kérdés a győzelem. Hihetetlen.

Megfordult a világ

2016.06.21.
Utolsó meccsünket a portugálok ellen vívjuk a csoportban, de nagyon komoly az esély arra, hogy az Európa-bajnokságon látjuk még a magyar válogatottat. Lehet, hogy mire elkezdődik a mérkőzés, addigra már továbbjut a csapat. Álomszerű. Nem gondoltuk volna, hogy az utolsó csoportmérkőzésen a portugálok küzdenek majd az életükért, nem pedig mi.

Marseille-ben is megérett a szőlő

2016.06.19.
Marseille egy napra magyar város volt. A válogatott szurkolói lényegében elfoglalták a belvárost és az onnan a stadionig vezető utcákat. Volt füst, volt "Ria-ria Hungária", volt bátor helyi, aki a negyedikről mutogatott, ért a szőlő, indult az utazás. Vagyis minden volt, ami ezt a marseille-i békés menetet emlékezetessé tette. Már meccs előtt, az utcán jó volt magyarnak lenni.

Ezeket a cikkeket olvastad már?