Blogolj!
Lothar Matthäusnak arról is van véleménye, amit nem is látott

Lothar Matthäusnak arról is van véleménye, amit nem is látott

2017.06.14. | Kecskés István

A magyar válogatott arcpirító andorrai vereségével kapcsolatban elmondta már a véleményét néhány bukott edző, de most Lothar Matthäus is beszáltt a csapatot ekézők közé. Pedig…

Tovább
A sportközgazdász tévedésekre alapozva szídja a rendszert…

A sportközgazdász tévedésekre alapozva szídja a rendszert…

Tovább
Válogatott: Storck elbújt és már az utódjáról pletykálnak

Válogatott: Storck elbújt és már az utódjáról pletykálnak

Tovább

Gyűlölöm Feröert!

2016.09.06.
Persze nem. Illetve de! Csak nem úgy, ahogy az ember elsőre gondolná. Nem haragszom rájuk, semmi bajom a feröeri emberekkel, sőt tisztelem őket azért, hogy ott azon a helyen élnek és boldogulnak. Le a kalappal előttük, de a válogatottjukat nagyon utálom! Nem azért, mert bármi rossz élményem lenne velük kapcsolatba, de most nagyon nem hiányoztak.

Storck és a magyar NB I edzői

2016.08.29.
Kecskés István
Benrd Storck nehéz helyzetben van. A futball-válogatott szövetségi kapitányának nemcsak azzal kell megküzdenie, hogy a nyári Európa-bajnokság után a közvélemény sima sikert vár Feröer ellen a világbajnoki-selejtezőn – vért kell majd izzadni a győzelemért –, hanem azzal is, hogy kapott egy adag nemzetközileg nem túl erős játékost.

Nikolics Nemanja: irány Izrael?

2016.08.27.
Kecskés István
Nikolics Nemanja nagyon nehéz helyzetben van. A lengyel Legia Warszawa játékosának nagy esélye van a csapatváltásra, de egyelőre nem tudni, hogy hol folytatja. Lapértesülések szerint az angol újonc Hull City mégsem vinné, ellenben az izraeli Maccabi Tel-Aviv igen. Utóbbi csapat bejutott az Európa-liga csoportkörébe, vagyis nemzetközi meccsben nem lenne hiány, de...

Teljes a Feröer elleni keret

2016.08.23.
Először csak az itthon futballozók névsorát hirdette ki Bernd Storck kapitány, ám már azt is tudjuk, hogy kik azok a külföldön szereplők, akik meghívót kaptak az eső világbajnoki selejtező előtti összetartásra.

Dzsudzsák Balázst máris szeretik

2016.08.20.
Bemutatkozott új csapatában Dzsudzsák Balázs. A magyar válogatott csapatkapitánya azonnal kezdőként kapott lehetőséget az al-Vahdában, amely 3–1-re meg is nyerte a felkészülési találkozóját. A beszámolók nem fukarkodnak a jelzőkkel a magyar játékos kapcsán, van aki az írja, hogy a ballábas játékos "tündökölt."

Dzsudzsák Balázs logikus döntése

2016.08.08.
Kecskés István
Miért igazolt Dzsudzsák Balázs az arab al-Vahdához? Pénzért... Bővebben? Sok pénzért! Jól tette? Persze, hogy jól tette. Aki azt mondja, hogy nem, az gondolja végig, hogy milyen élethelyzetben mondana le éves szinten bő egymilliárd forintról. Hagyjuk már azt, hogy mert az arab csapat gyenge és Dzsudzsák Balázs abban az együttesben nem fejlődik majd.

Kleinheislert akár kölcsön is adhatja a Werder

2016.08.04.
Nem is lenne meglepő és talán nem is jelente olyan nagy problémát, ha a Werder Bremen kölcsönadná Kleinheisler Lászlót egy olyan csapatnak, amelyben rendszeres játéklehetőséget kap. Egyelőre még minden képlékeny, de a kicker című német sportlap internetes kiadása már lebegteti ennek a lehetőségét is.

Pádár Anita a csúcs, de kit érdekel, ha van Király, Bölöni és Howard?

2016.08.04.
Elég komoly vita robbant ki abból a közösségi oldalon, hogy a FourFourTwo magyar kiadása előbb Bölöni László 108, majd Tim Howard 109 válogatottságával jött elő, amikor mindenki azon sajnálkozott, hogy Király Gábor 107 szereplés után úgy döntött, nem akar többet a nemzeti csapatban szerepelni. És az is kiderült, hogy egyikük sem csúcstartó semmiben.

Király Gábor befejezte

2016.08.03.
107 válogatottság után a legendás kapus, Király Gábor bejelentette, hogy nem szerepel többet a nemzeti csapatban. Több mint 18 esztendőn keresztül állt a védjegyének számító szürke melegítőben a válogatott kapujában. Király Gábor idén áprilisban volt negyven éves, s mostantól csak a Haladásra figyel.

Détári nem reklámozza Nagy Ádámot

2016.07.19.
Várható volt, hogy valaki megkeresi majd Nagy Ádám Bolognába igazolásának kapcsán Détári Lajost, aki korábban szintén szerepelt az olasz csapatban. Az egykori magyar válogatott labdarúgót egy bolognai lap hívta fel és Détári Lajos nyilatkozatában minden benne van, arról, hogy hiába a magyar válogatott sikerei, a futballunkban még mindig nagy a baj.

Ezeket a cikkeket olvastad már?